Ook ABB en VEM-motoren

Een elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie waarmee een werktuig kan worden aangedreven. Elektromotoren worden onderverdeeld in gelijkstroom- en wisselstroommotoren. 

Algemene Elektro Wikkelingen in Lebbeke heeft alle ABB-motoren en VEM-motoren tot 4 kW op voorraad!

ABB biedt een volledig assortiment van betrouwbare hoogefficiënte motoren geschikt voor elke toepassing onder de meest veeleisende omstandigheden. De motoren zijn uit de beste materialen vervaardigd en met een superieure technologie uitgerust.

VEM is een kwaliteitsproduct uit Duitsland en bouwt standaardmotoren in vele uitvoeringen. Onderstaande motoren zijn onder meer bij ons verkrijgbaar:

  • Laagspanning-, wissel- en draaistroommotoren
  • Hoogspanningsmotoren
  • Generatoren
  • Permanent magneet motoren
  • Permanent koppel motoren

Bent u van plan om een elektromotor aan te schaffen of wenst u informatie over onze elektromotoren?

Aarzel dan niet om eens langs te komen bij Algemene Elektro Wikkelingen in Lebbeke of om ons te contacteren via onze contactpagina voor meer informatie over prijzen of toepassingen.
Ook voor de aankoop van frequentiesturingen bent u bij Algemene Elektro Wikkelingen aan het juiste adres. Nieuw of tweedehands.
Klanten mogen steeds een goede service verwachten. Algemene Elektro Wikkelingen staat graag voor u klaar met advies en informatie!

Back to Top