Alle soorten motoren

U kunt bij ons terecht voor het herwikkelen van alle merken en alle soorten motoren op de markt. Zowel gelijkstroom als wisselstroom.

Dankzij zijn ervaring sinds 1986 kan hij u topkwaliteit garanderen!

Er wordt standaard gezorgd voor de vervanging van de kogellagers. Achteraf ontvangt u steeds een certificaat klasse F en bij de wikkeling wordt de motor steeds vacuüm geïmpregneerd voor een duurzaam en perfect functionerend resultaat.

Op aanvraag plaatsen wij ook thermische contacten.

Hoe gaan we te werk?

  • Elke motor wordt gedemonteerd en gecontroleerd.
  • Als de motor verbrand is of massasluiting heeft, wordt de oude wikkeling voledig verwijderd. Gleuven van de stator worden proper gemaakt zodat we de stator kunnen voorzien van nieuwe isolatie klasse H 185°.
  • Daarna worden nieuwe spoelen voor de motor gemaakt en met de hand in de stator geplaatst. Elke spoel wordt van elkaar geïsoleerd om een langere levensduur te bekomen. 
  • Als de spoelen in de stator zitten, wordt de stator opgebonden om trillen van de draden tegen te gaan.
  • Wikkeling wordt voorzien van nieuwe uitloopkabels en wordt daarna onder vacuüm vernist en dan 4uur gebakken. Op deze manier bekomtu een vaste massa van de wikkelingen en kunnen deze niet trillen en bekomtu een langere levensduur.
  • De rotor wordt steeds voorzien van nieuwe lagers. Dat doen we altijd omdat met slechte lagers de motor niet zal werken.
  • Daarna wordt alles gemonteerd en laten we de motor eerst proefdraaien. Als we zeker zijn dat alles werkt zoals het hoort, bezorgen we de motor terug aan de klant.

U kunt uw motor zelf bij ons komen binnenbrengen, maar wij bieden ook een dienst aan voor het ophalen en leveren ter plaatse.

Interesse? Of meer info nodig?
Neem contact op via onze contactpagina.

Back to Top